top of page

Bejglizzünk!

A diós vagy a mákos bejgli a kedvenced? Esetleg igazi ínyenc vagy és a különlegeseket szereted?

5 óra
39 000 magyar forint
1039. Budapest, Huba utca 3.

Röviden a workshopról

Még soha nem sütöttél bejglit, de régóta szeretted volna megtanulni? Régóta sütsz már bejglit, de valahogy sosem sikerül? Vagy épp a sütéssel járó konyhatakarítást szeretnéd elkerülni a karácsonyi hajtásban? Vagy csak kikapcsolódnál a Karácsony előtt? Bármelyik is legyen igaz Rád, ez a TE workshopod lesz! Gyere el a ChocoLeaf bejgli workshopjára és készítsd el az év legfinomabb beglijeit! Garantáljuk, hogy idén már nem kell otthon bejglit sütnöd, mert nálunk elkészíted az összeset! ;-) csak rejtsd el a család elől, nehogy Karácsony előtt megegyék... Az elkészült süteményeket természetesen hazaviheted! Gyere és tölts velünk egy remek délelőttöt sütimámorban! A bejglik és a töltelékek hagyományos recept alapján készülnek a workshopon (most kivételesen nem tudunk az egyéni ételallergiákra figyelni, kérlek ezt vedd figyelembe a jelentkezéskor!) Minden résztvevő saját maga gyúrja be a tésztát, készíti el a töltelékeket és tölti be a bejgliket. Így ezek tényleg a TE BEJGLIJEID LESZNEK! Minden résztvevő 4 db, egyenként 0,5 kg-s bejglit készít el a workshop alatt általa választott töltelékkel (diós, mákos, gesztenyés, pisztáciás, csokis).


Közelgő leckék/foglalkozások


Lemondásra vonatkozó szabályok

Az időpontfoglalások a workshop teljes árának kifizetésével válnak érvényessé! A lefoglalt workshopokat legkésőbb 72 órával a kezdés előtt lehet lemondani, ekkor a workshop teljes árát visszatérítjük. 72 órán belüli lemondás esetén a workshop ára nem jár vissza. Időpontmódosításra 1 alkalommal van lehetőséged, minimum 72 órával a lefoglalt workshop időpontja előtt! Amennyiben készpénzes fizetést választottál a foglaláskor kérlek vedd figyelembe, hogy minimum 72 órával a workshop időpontja előtt ki kell fizetned a workshop teljes díját, hogy foglalásod érvényes legyen!


Elérhetőségek

  • Budapest, Huba utca 3, 1039 Hungary


bottom of page