top of page
Logo cream.png
Keresés

Csokoládés paprika



Ma a boltok polcain már számtalan ízben találunk csokoládét. Gombóc Artúr kedvére tudna válogatni közöttük!

Mégis újra és újra megdöbbenünk egy-egy újdonságon: kekszes, whiskys, kókuszos-mogyorós, ruby csokis csokoládé és még sorolhatnám.


A napokban diákokkal dolgoztam együtt. Szeretek nekik újdonságokat, érdekességeket mutatni, kicsit felpezsdíteni az ízlelésüket. De ami ezen az alkalmon történt az még engem is meglepett :-)

Sós és édes finomságok kerültek az asztalra: sült édesburgonya, paprikacsíkok, sült karfiol, sült répa, rokfortos öntet, snidlinges öntet, banán, alma, céklapüré, barack és persze egy kevés olvasztott csokoládé is.

Az éhes diákok egyből nekiláttak enni. A döbbenet ekkor következett, ugyanis egy belevaló, merész lány MINDENT MINDENNEL végigkóstolt. A banános céklapürénél már mindenki felkapta a fejét (ez nem volt igazán finom, ám a látvány felejthetetlen...), de a következő teszt vitte a pálmát: a CSOKOLÁDÉS PAPRIKA! A lány megkóstolta, és némi hümmögés után egy újabb paprikáért nyúlt és alaposan megmártotta az olvasztott étcsokoládéban... Döbbent csenddel néztük az arcát, ő csak mosolygott és teli szájjal újságolta, hogy "Ez nagyon finom! Kóstoljátok meg!"


Addig lelkesített és buzdított mindenkit, míg csak megkóstolta mindenki, aki arra járt! :-)


Jelentem a CSOKOLÁDÉS PAPRIKA, nagyon finom és egészséges, hiszen egyszerre eszel C-vitamint és teobromint!

Mindenképpen kóstoljátok meg!


Bátrak chilipaprikával is kipróbálhatják ;-)

20 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
logo horizontal full.png

Chocoleaf - kézműves édességek

Egyedi torta, - sütemény tervezése és elkészítése, akár gluténmentes és cukormentes alapanyagokból. Egyedi megrendelés, rövid határidővel.

KAPCSOLAT

0620 373 4023

Budapest

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Minden jog fenntartva 2019.

logo1.png

Website by:

bottom of page